Nagyvilág

Felesége betonba öntött fejével találtak meg egy férfit egy osztrák tó mélyén

A 72 éves német férfi megfojtotta és feldarabolta a nőt, majd a testrészeket bőröndökbe rejtette és egy osztrák tóba dobta. Ezután öngyilkosságot követett el.

A furcsa gyilkosságra és öngyilkosságra azután derült fény, hogy vasárnap egy sétáló feldarabotl testrészekkel teli bőröndre bukkant a legmélyebb osztrák tó, a Traunsee partján, Gmunden városánál – jelentette a helyi sajtó. Másnap délelőtt a rendőrségi keresőkutyák egy újabb bőröndre bukkantak, amiben szintén egy nő testrészei hevertek.

Majd még hétfő délután rendőrségi búvárok megtalálták a férfi holttestét is, egy stég közelében, nagyjából öt méterre a parttól. A férfi kezeire egy személyes holmikkal, valamint kövekkel teli táska volt erősítve, valamint egy betonkocka, amiben megtalálták a nő levágott fejét. A beszámolók szerint azt használta arra, hogy lehúzza a víz alá.

Az osztrák hatóságok kedden jelentették be, hogy sikerült azonosítaniuk a holttesteket. Mint kiderült, egy 72 éves német férfi, és nála egy évvel fiatalabb feleségének maradványait találták meg az osztrák tóban. A hatóságok közlése szerint a Frankfurt közelében élő férfi valamikor karácsony és január 2. között fojtotta meg a feleségét, majd a feldarabolt holttestet bőröndökbe rejtve az osztrák tóhoz ment, ahol öngyilkosságot követett el.

Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy a német férfi miért utazott át Ausztriába felesége maradványaival, hogy megölje magát. Arra nem találtak semmilyen utalást, hogy egy harmadik fél is részt vett volna az esetben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik