Nagyvilág

Öngyilkos lett egy 14 éves lány, miután anyja választási győzelme miatt megerőszakolták

Anyja politikai riválisának dolgozó férfiak erőszakoltak meg egy 14 éves kislányt az indiai Mirzapurban, miután a nő győzelmet aratott egy helyi választáson  – jelentette a helyi sajtó. A meg nem nevezett lányt a beszámolók szerint a vesztes jelölt két férfi támogatója az otthonából rabolt el a lányt, akit egy mezőn mindketten bosszúból megerőszakoltak, majd elengedték.

A lány elmondta anyjának, hogy mi történt, aki azonnal egy helyi rendőrőrsre vitte, hogy feljelentést tegyenek a két támadó ellen. Az ügyeletes tiszt azonban nem volt hajlandó foglalkozni az üggyel, csak hazaküldte a lányt és anyját. A kislány pár órával később felakasztotta magát otthonában.

A rendőrség a lány halála után már azonnal lépett a nemi erőszak ügyében, és letartóztatták a két férfit, akit a lány megvádolt a támadással. Most előzetes letartóztatásban várják az ügyben indított nyomozás végét. A nagy sajtóvisszhangot kapott eset miatt belső vizsgálatot kezdtek az érintett rendőrkapitányság, valamint az ügyeletes rendőr, ellen, aki nem volt hajlandó foglalkozni a lány megerőszakolásával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik