Nagyvilág

Egy rossz frizura miatt irtotta ki az egész családját az apa

Az 51 éves orosz férfi végzett várandós feleségével és hat közös gyermekükkel is.

Javában zajlik a bírósági tárgyalása annak az orosz férfinak, aki augusztusban alig tíz perc alatt kivégezte az egész családját. Ahogy az a vallomásából kiderült, azért ragadott kést és ölte meg várandós feleségét és hat gyermekét, mert nem tetszett neki a frizura, amit felesége készített hatéves kisfiúknak.

Kép forrása: Daily Mail
Kép forrása: Daily Mail

“A hajvágás után úgy nézett ki a gyerek, mint egy papagáj”

– kezdte a 51 éves férfi, Oleg Belov, majd hozzátette, mikor nem tetszését fejezte ki feleségének, az asszony kiabálni kezdett vele. Belov azt vallotta, ezután kétszer állon ütötte Juliát, aki futásnak eredt, és sorra bekopogott a szomszédokhoz, hogy segítséget kérjen agresszív férje ellen. Julia egyébként már korábban jelezte Belovnak, hogy elválik tőle, de a férfi nemet mondott: azért, mert nem akarta elveszíteni a gyermekeit.

Kép forrása: Daily Mail
Kép forrása: Daily Mail

“Mikor láttam, hogy a szomszédokhoz rohan segítségért, rádöbbentem, hogy bajban vagyok. Attól féltem, hogy a hatóságok fülébe is eljut a dolog, és akkor végleg elveszítenem a gyerekeket, ezért utánaszaladtam Juliának és hazaráncigáltam.”

A férfi ezután részletesen elmesélte a bíróságon, hogyan ragadott kést és hogyan végzett az egész családdal alig tíz perc alatt. Elmondta azt is, hogy a testeket feldarabolta, majd zacskóba tette és elásta őket. Parfümmel és mosószerrel igyekezett elfedni a szagokat, de végül nem járt sikerrel. Egy héttel kegyetlen tette után a férfit a rendőrök elfogták és letartóztatták. Elmeorvosi vizsgálata még zajlik, de az orvosszakértők szerint eddig minden jel arra utal, hogy a férfi tudatában volt annak, mit cselekszik, mikor kést ragadott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik