Nagyvilág

Nagyon várják már a rabok a hétéves kislányt megerőszakoló pedofil rendőrt

Tényleges életfogytig tartó börtönbüntetésre ítéltek New Orleansban egy 41 éves rendőrt, akit még augusztusban bűnösnek találtak egy hétéves kislány megerőszakolása miatt – jelentette a helyi sajtó. Michael Thomassie az ítélethirdetéskor ízelítőt kaphatott abból, milyen élet vár rá majd a börtönben, amikor egy másik rab a tárgyalóteremben üvöltözni kezdett, hogy nyugodtan rakják csak az ő cellájába, ő majd ellátja a baját.

A beszámolók szerint Thomassie “idegesen vigyorgott” az ajánlatot hallva. A fenyegetőző rabot 950 napig tartó börtönbüntetésre ítélték, a bíróság megsértése miatt, miután több felszólításra sem hagyta abba a az üvöltözést

Thomassie-t tavaly vették őrizetbe a még 2003-ban történt erőszak miatt, miután a most már 19 éves áldozat feljelentést mert tenni a rendőr ellen, aki az eset idején a meg nem nevezett lány anyjával élt együtt. A drogfüggő anyuka tudott a molesztálásokról, mert az egyik alkalommal rajtakapta a férfit, ahogy orális szexre kényszerítette a kislányt, de nem volt hajlandó feljelentést tenni a rendőr ellen, mert ő tartotta el. A kislányt végül édesapjához küldte, hogy eltávolítsa Thomassie közeléből. Majd még tíz évig élt együtt lánya megerőszakolójával.

Közben Thomassie hivatalosan még mindig tagja a New Orleans-i rendőrségnek. Bár azonnal megindították az elbocsájtási eljárást, miután augusztusban bűnösnek találták súlyos nemi erőszak vádjában, azt még nem fejezték be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik