Nagyvilág

Öngyilkos lett egy 22 éves nő, akit kutyák martak halálra

Öngyilkosságnak minősítették a hatóságok annak a nőnek a halálát, akit két kutya mart halálra egy michigani ház udvarában – jelentette a helyi sajtó. Rebecca Hardy a rendőrség közlése szerint szándékosan mászott át a kerítésen, és tette ki magát az ott lévő két kutya, egy pitbull és egy pitbull-husky keverék támadásának. A két kutyát a támadás másnapján elaltatták a hatóságok.

A rendőrség közlése szerint Hardyt először a pitbull támadta meg, aki a nyakán és az arcán harapdálta, majd a keverék kutya teste alsó részét kezdte marcangolni. Egy szemtanú megpróbált megmenteni a nőt, de a kutyákat végül gazdájuk állította meg. A nőt súlyos nyak- és arcsérülésekkel szállították mentőhelikopterrel kórházba, de már nem tudták megmenteni az életét.

Mivel a nő saját önszántából, szándékosan mászott be a két vad kutyának otthont adó területre a kerítésen át, tudva, hogy az milyen veszéllyel jár, halálát öngyilkosságnak minősítették a hatóságok. A beszámolók szerint a nő, akit nemrég kidobtak otthonából, korábban már többször megkísérelt véget vetni az életének.

pitbull

Családja azonban nem fogadja el a hatóságok döntését, és állítják, Hardy nem akarta eldobni magától az életét. „Semennyire sem hiszem el, hogy ártani akart magának aznap” – jelentette ki a nő vőlegénye, akivel van egy 18 hónapos kislányuk. Családja állítása szerint a nő a boltból hazafelé csak le akarta vágni az utat egy udvaron keresztül, amikor a kutyatámadás érte.

A támadás után a két kutyát, valamint az ott talált négy háromhetes pitbull-husky kölyökkutya egyikét a hatóságok elaltatták. A kutyák gazdája beleegyezését adta az ebek elaltatására, de később visszavonta azt. Ekkorra azonban már csak három kölyök maradt életben. A hatóságok közlése szerint a két felnőtt kutyára mindenképpen altatás várt volna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik