Nagyvilág

Túlélt egy balesetet, majd halálra gázolták, amikor visszament a táskájáért

Csodával határos módon élve, csak néhány karcolással szállt ki egy 25 éves amerikai nő az autópályán felborult autójából, de aztán halálra gázolták, amikor visszament, hogy magához vegye a táskáját – jelentette a helyi sajtó.

A baleset vasárnap hajnali négy órakor történt Long Islanden, amikor a barátaitól hazafelé tartó Brittany Leith nekiütközött a középső elválasztókorlátnak és a beton akadályon autója a feje tetejére állt – írta a New York Post. A nő ki tudott kászálódni a roncsok közül, és segítőkész autósok támogatásával kiment a pálya jobb oldalára.

Majd miután biztonságba jutott, közölte, hogy vissza kell mennie autójához, hogy kivegye onnan a táskáját. Hiába kérlelték, hogy ne tegye, a nő átvágott a sötét autópályán a kivilágítatlan autóhoz, de amikor odaért, egy érkező autós elgázolta.

A sofőr a rendőröknek elmondta: a jobb sávban haladt, amikor meglátta az út szélén álló autókat, és átsorolt a belső sávba, ahol nem látta sem a nőt, sem autóját. A meg nem nevezett sofőr ellen nem indított eljárást a rendőrség a gázolás miatt – jelentette a Fox News.

Szintén nem indítanak eljárást az ellen a sofőr ellen, aki terepjárójával nekiütközött egy intézkedni megálló rendőr autójának, pont akkor, amikor a járőr ki akart szállni a járműből. A rendőrt hátfájással és zúzódásokkal szállították kórházba.

Leith egy hároméves kislányt hagyott maga után, akit egyedül nevelt, miután nemrég elvált férjétől  – mondta el a Postnak a nő nagymamája. Claire Hansen egyben felvetette: az unokáján segítő emberek miért csak kérlelték, miért nem állították meg erőszakkal, amikor elindult vissza az autójához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik