Nagyvilág

Több száz év börtön vár az amish gyerekekre vadászó pedofilokra

Háromszáz évig tartó börtönbüntetés kiszabását kérték az ügyészek egy New York államban élő nőre, amiért segített barátjának elrabolni és megerőszakolni amish gyerekeket – jelentette a New York Daily News. A 26 éves Nicole Vaisey májusban már bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott vádakban, csakúgy, mint barátja, a 39 éves Stephen Howells, akire egy hete 580 évig tartó börtöbüntetés kiszabását kérték az ügyben eljáró szövetsgéi ügyészek.

A páros a vád szerint több gyerekek is elrabolt, és közösen megerőszakolt, köztük az amish vallási közösséghez tartozó lánytestvéreket, akiket szüleik zöldséges standja mellől vittek magukkal. A 7 és 11 éves lányokat autójukba csalták, majd onnan házukba vitték, ahol bedrogozták őket, majd Howell szexuálisan zaklatta a lányokat, miközben Vaisey mindezt videóra vette.

A nő ügyvédje azzal védekezett, hogy a nő egy “szolgaszerződést” írt alá a férfival, akivel “domináns/alávetett” kapcsolatban volt, és nem tehetett mást, mint mindenben követni az utasításait. Az ügyészek szerint azonban aktív résztveője volt a kislányok elrablásának, és több lehetősége is lett volna arra, hogy kiszálljon a “játékból”.

A páros büntetésének nagyságáról december 17-én dönt a bíróság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik