Nagyvilág

Szex közben véletlenül fejbe lőtte partnerét egy floridai férfi

A 18 éves áldozat saját maga kérte, hogy tartsa a fejével az üresnek hitt fegyvert, egy „furcsa szerepjáték” részeként.

Nem szándékos emberölés vádjával indítottak eljárást egy 21 éves floridai férfi ellen, aki a helyi rendőrség közlése szerint véletlenül fejbe lőtt egy 18 éves lányt, miközben egy motelszobában szeretkeztek – jelentette a helyi sajtó. Tyrone Fields azonnal értesítette a mentőket a balesetről, de a Christina Meagher életét már nem lehetett megmenteni. A kórházba szállítás után halottá nyilvánították.

Fields a rendőröknek elmondta: két nappal a november hetedikén történt eset előtt találkozott először a lánnyal, és annyira nem ismerte, hogy még a nő teljes nevét sem tudta megmondani az őt kikérdező rendőröknek. A férfi állítása szerint a lány maga kérte meg arra, hogy szex közben tartsa a fejéhez a pisztolyt, egy „furcsa szerepjáték” részeként.

Christina Meagher Fotó: Facebook
Christina Meagher Fotó: Facebook

Fields a rendőröknek azt mondta, hogy a kérés teljesítése előtt kivette a 9mm-es fegyverből a tárat, de elfeledkezett a csőben lévő töltényről, és amikor a szexjáték közben meghúzta a ravaszt, a pisztoly elsült. A helyi rendőrség közlése a bizonyítékok alátámasztják Fields vallomását arról, hogy mi történt a tampai motelszobában.

Az áldozat nagynénje az ABC televíziónak elmondta: reméli, hogy tényleg úgy történt minden, ahogy Fields állítja, mert az azt jelentené, hogy Christina nem szenvedett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik