Nagyvilág

Megússza a börtönt a tini, aki megerőszakolt egy ötéves kislányt

Beismerte a Leicester Koronabíróságon a most 17 éves vádlott, hogy az akkor ötéves áldozatot levetkőztette, és megerőszakolta, miután együtt videojátékoztak a fiú szobájában, 2014 decemberében – írja a brit Metro. A kamasz megbeszélte a kislánnyal, hogy a kettőjük titka marad, ami történt, de a bántalmazásra később fény derült.

Ítéletében a bíróság arra kötelezte a fiút, hogy két éven át vegyen részt egy ifjúsági rehabilitációs programban, aminek részeként részt kell vennie egy szexuális bűnözők számára szervezett rehabilitáción, ezen túl a neve két és fél évre felkerül a szexuális bűnözők listájára.

Az áldozat anyja szánalmasnak nevezte a bíróságot, miután az ítélethirdetést követően, a Hinckley Times-nak nyilatkozott.

„Az ügy teljesen romba döntötte a családunkat. Amikor meghallottam az ítéletet, úgy éreztem, hánynom kell. Kibírhatatlan trauma, a gyermekem már egy teljesen másik kislány, mint előtte volt, és ezzel örökké együtt kell majd élnie. Elfogadhatatlan, hogy a bíróság, az egyetlen, amelyiktől kislányom igazságszolgáltatást remélhetett, ilyen csúnyán cserbenhagyta őt”.

Az anya kampányba kezdett: támogatókat és adományokat gyűjtve próbálja elérni az ítélet felülvizsgálatát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik