Nagyvilág

Áldozatuk holttestével autókáztak a gyilkos kiskamaszok

Halálra késelt egy 43 éves nőt két nyolcadik osztályos fiú egy Missouri állambeli városban, majd az anyósülésre rakott holttesttel autókázni indultak – jelentete a helyi sajtó. A pár napja nyilvánosságra került bírósági iratokból kiderült: a 13 és 14 éves fiúk akkor támadtak rá Tanya Chamberlainre, amikor a nő az autóját porszívozta egy automosóban, még november elsején.

A Lee’ Summit vároásban található autómosó biztonsági kamerája pár perccel hajnali két óra előtt még rögzítette, ahogy a két fiú beszáll a nő autójába, de ekkor kikapcsolt, ahogy a rendszer a nyári időszámítás miatt újraindította magát. Amikor a kamera újra venni kezdett, az autó már eltűnt. A bírósági iratok szerint a két fiú a holttestet az anyósülésre ültette, lábát a műszerfalra helyezte, és autókázni indultak.

A fiúkat nagyjából húsz perccel később egy rendőr állította félre, mert a jármű mozgása alapján azt hitte, egy ittas sofőrrel van dolga. A fiúk egy társasháznál megálltak, és gyalog sikerült elmenekülniük az őket egy darabig üldöző rendőr elől, aki az autóhoz visszatérve fedezte fel az anyósülésen Chamberlain holttestét.

Clean Car Killers

A nőt a nyakán és a mellkasán érték késszúrások, valamint vágások voltak a karján, kezén és arcán is. A rendőrök az autó hátsó ülésén pedig találtak egy véres zsebkést. A két fiút azután tartóztatták le, hogy nyilvánosságra hozták a róluk készült felvételeket, és többen is felismerték őket.

A rendőrség közlése szerint a két fiú ellen az otthonaikban valamint az iskolai szekrényük átkutatása közben szerzett bizonyítékok, valamint a vallomásaik alapján indítottak eljárást. A kamaszok a hatóságok szerint egymást vádolták meg a gyilkosság elkövetésével a kihallgatások alatt, és olyan részeleteket ismertek, amit csak az elkövetők tudhattak.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az emberöléssel vádolt fiataloknak nagykorúként kell-e bíróság elő állniuk. Az is megválaszolásra vár, hogy miért követték el a gyilkosságot, de elképzelhető, hogy egy félresikerült rablás történt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik