Nagyvilág

Megnyílt a föld Északkelet-Angliában

Egy lyuk sok dologra jó lehet – albérlet-árak mérséklésére, garázstulajdonosok bosszantására és mém-alapanyagnak egyaránt. Az első kettőnek biztosan megfelel a newcastle-i szakadék.

Lezártak egy utcát az északkelet-angliai Newcastle-ben, miután megnyílt a föld – hat méter mély lyuk tátong egy utcán, épp egy garázssor előtt, ahonnan egyhamar valószínűleg nem fognak ki- és behajtani az autósok. A föld az út teljes szélességében megnyílt, feltárva egy régi bányajáratot – derül ki a Mirror tudósításából.

Vannak, akik egészen lazán állnak a lyukhoz, egy fiatal férfi azt mondta: reméli, emiatt kevesebbet kell majd fizetnie az albérletért a csendes lakóövezetben.

A helyi rendőrség beszámolója szerint személyi sérülés nem történt, a rendőrök a helyszínen vigyáznak arra, hogy ne is fordulhasson elő baleset.

Budapesten augusztusban, egy hatalmas felhőszakadás után történt hasonló – a Fővám téren tátongott egy óriási lyuk, amiből igazi látványosság lett, még mémeket is ihletett. Két hetet kellett várni, hogy betömjék.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik