Nagyvilág

Csatornába bújva fényképezett a nők szoknyája alá

Letartóztattak Japánban egy 28 éves férfit, aki egy vízelvezető csatornába feküdve készített felvételeket a felette elhaladó szoknyás nők bugyijáról, Kobe városában – jelentette hétfőn a helyi sajtó. Az eset egy forgalmas bevásárló utcában történt, egy postához közel, még augusztus közepén.

A beszámoló szerint Hirai Jaszuomi majdnem öt órán át feküdt a 60 centiméter mély csatornában, ahova hajnali három órakor bújt el, hogy észrevétlenül tudjon bekukucskálni az ott gyalogló nők szoknyája alá. A férfi egyik áldozata buktatta le, akinek feltűnt a rácsok alól kikandikáló haj, és odanézve meglátta a fedél alatt megbúvó férfi szemét.

A japán Sankei Shimbun egy informatív rajzzal illusztrálta, hogyan is kell ezt a helyzetet elképzelni:

Csatornaperverz

A 37 éves nő azonnal jelentette az esetet a rendőröknek, akik Hirai okostelefonján több videót és fényképet is találtak női fehérneműkről. A férfi ellen közrendzavarás miatt indítottak eljárást.

A beszámolók szerint Hirai nem számít kezdőnek a „csatornarácson át történő bugyifotózsában”. Két éve egy hasonló eset miatt vették őrizetbe: akkor egy női egyetem hallgatóinak szoknyái alá fotózott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik