Nagyvilág

Az egész internet ezen a „furcsa földönkívüli lényen” szörnyülködik

Futótűzként terjednek a Facebookon, Twitteren és már szerte a világsajtóban egy „idegenszerű valamit” mutató fényképek, amik elvileg egy kaliforniai kertben készültek, nem sokkal azután, hogy amerikai állam felett megjelent egy „ufó”. A fotók azután indultak világhódító útjukra, hogy egy bizonyos Gianna Peponis közzétette azokat a Facebook-oldalán, majd a Redditen is megjelent, azzal a szöveggel, hogy „egyik barátom találta a házánál”.

Peponis eredeti galériáját már nem lehet elérni, csak egy screenshot maradt meg róla az utókornak. A nő azt írja, egy sikoltást hallott fél éjfélkor, és ezt találta a kertjében. Íme:

alien gianna-peponis

Ez pedig a nagy fénykép, a Redditről.

alien02

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az emberek azonnal földönkívüli lénynek kiáltották ki a maradványokat, és elterjedt az is, hogy a Facebook elkezdte törölni a felvételeket, minden bizonnyal valamiféle kormányzati összeesküvés részeként, amivel megpróbálják eltitkolni az idegen bolygókról érkezett űrlények látogatásait.

A földhözragadtabb szkeptikusok azonban rámutattak arra, hogy a fényképeken látható furcsa „lény” egészen olyan, mintha egy őz- vagy egy szarvasmarha elvetélt magzata lenne. Megvizsgálni azonban már nem lehet a maradványokat, azok ugyanis Peponis közlése szerint „el lettek temetve”.

Meg kell jegyezni, Peponis semmiféle bizonyítékot nem tudott mutatni arra, hogy valóban ott és akkor készültek a felvételek, ahogy ő azt állította. Azért nem, mert nem is ő készítette azokat.

A felvételek ugyanis pár nappal korábban, november hatodikán készültek a Missouri államban található Pleasant Hope városában, egy bizonyos Teshawn Michael Stafford kertjében. A fényképeket ő készítette, és tette közzé, a kaliforniai Peponis csak ellopta azokat.

//

What is this two legged beast in my yard????

Posted by Teshawn Michael Stafford on Thursday, November 5, 2015

Szóval mindenki nyugodjon le.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik