Nagyvilág

Megölt és feldarabolt egy nőt egy hentes

A thaiföldi hatóságok letartóztattak egy laoszi férfit, aki a vád szerint megfojtott, majd feldarabolt egy 27 éves nőt, aki visszautasította házassági ajánlatát – jelentette a helyi sajtó. A nő maradványait öt különböző helyen találták meg vasárnap a Bangkokot keresztülszelő csatornákbantjhi. A rendőrség szerint a 39 éves férfi egy helyen dobta be a vízbe otthona közelében, ahonnan az áramlatok elszállították azokat.

A myanmari nőt a jobb karján található tetoválás alapján tudták azonosítani, és nem sokkal később el is jutottak Jai Kenwankhamhoz, aki hamar az elsőszámú gyanúsítottá vált. Főleg azután, hogy lakásán megtalálták a nő mobiltelefonját, valamint egy vérest kést. A férfi hamar bevallotta a rendőrségnek, hogy ő ölte meg a Mali nevű fiatal nőt.

A rendőrség közlése szerint Jai nagyjából egy éve ismerkedett meg a nővel, aki csütörtök reggel azzal hívta fel, hogy aludhat-e nála. Amikor odaérkezett, a férfi házassági ajánlatot tett neki, de a nő azt visszautasította. Ezen összevesztek, ami közben Jai pusztakézzel megfojtotta.

A tapasztalt hentes – aki még Laoszban egy mészárszéken dolgozott – ezután feldarabolt a nő holttestét, a testrészeket egy zsákba rakta, majd a csatornában borította.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik