Nagyvilág

Gyilkossággal demonstrálta a házaló, hogy mennyire fontos egy jó riasztó

Nem tudni mi vezetett ahhoz a vitához, aminek a végén egy otthoni riasztórendszerekkel házaló férfi agyonlőtte egyik jövendőbeli kuncsaftját, az 53 éves Kerry O’Toolet, annak otthonában, San Antonióban.

Annyi biztos, hogy a szóváltás nagyon elmérgesedhetett, hiszen a 35 éves ügynök először elhagyta az áldozat házát, de aztán a kocsijából elővett fegyverrel visszatért, és több lövést adott le. Az egyik lövedék a mellkasán találta el O’Toolet, és azonnal végzett vele – áll a boncolási jegyzőkönyvben.

A Visor Drive környékén lakók mondták el a rendőröknek, hogy Robert Luis Amezquita riasztókkal házalt az utcában, vasárnap délután. Kerry O’Toole beinvitálta a férfit, aki arról tartott előadásokat, hogy mennyire fontos a személyes biztonság.

Miután lelőtte O’Toolet, Amezquita beszállt az autójába, és egy közeli szabadidőközponthoz hajtott, ahonnan hívta a rendőrséget, és értesítette őket a történtekről. Néhányan egy csoportból, akik épp ott ünnepelték egy hároméves gyermek születésnapját, azt mondták a rendőröknek, hogy a férfi csak állt a mosdó mellett, és várta a letartóztatására érkező rendőröket.

(Via: Chron)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik