Nagyvilág

Tűzőgéppel büntette a diákokat egy helyettes tanár

Szó szerint kirúgták a Bridgeforth középiskola épületéből Ed Hardaway helyettesítő tanárt, miután kiderült, hogy több diákot bántalmazott egy tűzőgéppel. A tennesseei Pulaski gimnáziumának vezetősége közleményben igyekezett megnyugtatni a felháborodott szülőket. Azt írták, mindent megtesznek azért, hogy a gyermekek testén, és lelkén se maradjon semmi nyoma az incidensnek.

Bár az iskola nem adott ki semmilyen konkrétumot az üggyel kapcsolatban, az egyik helyi hírcsatorna beszélt a tizenhét érintett diák egyikével, Kirby Davissel. A fiú elmondta, hogy Hardaway, miután képtelen volt fegyelmezni az osztályt, azt mondta, önként jelentkezőket kér, akik ki akarják próbálni milyen az, ha tűzőkapcsot nyom beléjük a géppel.

Kirby nem hitte el, hogy a tanár tényleg képes lenne ilyesmire, ezért jelentkezett. Hardawy azt mondta, fektesse a karját az asztalra, aztán tűzött.

A fiú anyja azt mondja nem elégedett meg azzal, hogy elzavarták tanárt, ő válaszokat szeretne. Tudni, hogy miért tesz ilyet egy pedagógus a rábízott gyerekekkel. Ahogy a többi szülő is.

Lehet, hogy hamarosan megkapják majd a válaszaikat, a Bridgeforth vezetése ugyanis rendőrségi feljelentést tett az ügyben. Pulaski rendőrfőnöke már továbbította is az ügyet a körzeti ügyésznek, de egyelőre még nem tudni lesz-e belőle vádemelés. Hardaway senkinek sem nyilatkozik, minden riportert az ügyvédjéhez irányít.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik