Nagyvilág

Alig hitte a részeg nő, hogy letartóztatják, pedig elbánt a rendőrrel

Bokorba lökött egy gyanútlan, éppen telefonáló rendőrt egy részeg nő, kedden Melbourne-ben.  A huszonöt éves, csinos garázda aztán nagyon meglepődött, amikor szinte azonnal mellette termettek a bukszusba huppant közeg kollégái, karon ragadták és őrizetbe vették.

Steven Cooper, megbízott főfelügyelő éppen egy televíziós interjúra készült az ausztrál főváros híres lóversenye, a Melbourne Cup napján. Az esemény nem csak a sportvonatkozásai miatt híres: rendszeres botrányok kísérik, ilyenkor ugyanis hajlamos túlinni magát az elit. Cooper épp a furán viselkedő részeg tömegre akarta felhívni a figyelmet.

Ausztrál sajtójelentések szerint, az ittas nő éppen egy kamera előtt bohóckodott, a barátai pedig próbálták rávenni, hogy valami őrültséget csináljon. Ezért kezdte el rögtön azt kiabálni, miután lefogták, hogy „Ne, ne: ők mondták, hogy tegyem meg!”

A megbízott főfelügyelő szerencsére nem sérült meg incidensben, csak az olvasószemüvege, ami a zsebében volt, amikor a nő fellökte. A hölgyet hivatalos személy elleni támadással vádolták meg, bírósági tárgyalásának napját még nem tűzték ki. Ő volt az egyike annak a hat embernek, akiket aznap letartóztattak, ami nem is olyan rossz arány, ha figyelembe vesszük, hogy 94 ezer ember ment ki a lóversenyre.

(via: The Age)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik