Nagyvilág

Ennyire lúzer, drogdíler, szelfimániás modellt még nem látott

Ennél balfékebb modell kevés létezett eddig: ecstasy eladásával támogatta magát, lebukása és elfogása után bravúrosan megszökött, végül egy szelfi lett a végzete.

Ha akar röhögni egy jót az emberi hülyeségen, akkor ez a történet alkalmas lesz rá. A 34 éves ausztrál modellt, Renee Elizabeth Tarbuckot még drogbirtoklás miatt kapta el a hatóság, de ő kijátszotta a rendőrök éberségét. Hihetetlen, de összebilincselt kézzel kimászott a rendőrautó ablakán és elszelelt – írja a Courier Mail.

A vicces, hogy kutyái miatt tudott meglépni, mert a három eb a szélrózsa minden irányába elszaladt a letartóztatáskor. A rendőrök épp őket próbálták összefogdosni egy forgalmas úton, eközben oldott kereket a fifikás modell.

A lebukása talán még viccesebb, mint az egész sztori: a nő még bilincselt kézzel csinált egy szelfit, amit elküldött barátjának, Tarryn Lamosnak. A jóbarát mire lenne jó, ha nem segítségre: Lamos segített a rendőröknek, továbbítva a fotót, ami alapján könnyen megtalálták őt.

Drogmodell

A Mail megjegyzi, annak idején, 2013-ban azért kezdett el nyomozni a rendőrség a nő ügyeiben, mert valakik rálőttek a házára. Hamar kiderült, az aránylag izmos, csinos nő nagyban utazik, drogot terített, a nem fizető ügyfeleket veréssel fenyegette, miközben fizetségül elfogadott mobilt, ékszert, számítógépet is.

A narkót otthon tárolta, ide jöttek az ügyfelek. A megbízható, jól fizető kuncsaftok esetében még azt is vállalta, hogy kipróbálja előttük a szert, bizonyítva, hogy az jó minőségű. A nő első elfogása után mindent megtett, hogy óvadék ellenében szabadlábon védekezhessen, de ez most már bukott ügy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik