Nagyvilág

Donald Trump: a burka megkönnyíti a nők életét, legalább nem kell sminkelniük

Tudja, miért jó a nőknek a burka viselése és milyen nehéz az életet egymillió dollárral elkezdeni? Nem? Akkor hallgassa meg Donald Trumpot!

Amerika fele valószínűleg elképesztően várja a szuperkeddet, amikor egy rakat államban tartanak majd előválasztást, és ha az Úr is úgy akarja, Donald Trump kihullik az elnökségért zajló küzdelemből. Persze aki az igénytelen humor híve, az ragaszkodik Trump személyéhez. A milliárdos mogul tovább görgeti a humor ekhós szekerét: a Mashable-ön olvastuk, hogy újabb marhaságot mondott.

Képes volt azt mondani, hogy a közel-keleti, burkaviselésre kötelezett nőknek azért jó, mert nem kell sminkelniük.

A New Hampshire-i kampánygyűlésen elmondta, ha nő lenne, ő is támogatná a szem kivételével a teljes testet elfedő ruhadarab viselését. Ekkor fogta magát, és a kezével a feje előtt hadonászva közölte, készen áll a burkára, “let’s go”.

Csak egy misi

Ezzel nem volt vége, korábban azt is kimondta a szájával, hogy apja szerény kölcsönének köszönhetően indult el a saját útján. Azt nyomta folyamatosan, amikor élete nehézségeiről kérdezték, hogy nagyon nehéz volt neki, mert egy potom 1 millió dolláros (mostani árfolyamon számolva 282 millió forintos) kölcsönt kapott az apjától, amit kamatostul kellett neki visszaadnia, amint beindulnak a bizniszei – írja a Politico.

Hozzátette, amikor Manhattanbe érkezett és elkezdett ingatlanokat felvásárolni, mindenki azt jósolta, az apja is, hogy bukás lesz a vége. Nem lett, márpedig az elnöki ambícióira is ezt mondja most mindenki, de tessék csak kivárni a végét. Az NBC riportere azonban nem adta fel, visszatért az egymilliós kölcsönre, ami nem mindenkinek adatik meg. Trump azt mondta, ez nem nagy összeg ahhoz képest, amit létrehozott belőle. De mindegy is, a lényeg:

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik