Nagyvilág

Hetekig élt anyja holttestével egy motelben, miután megfojtotta

Emberölés vádjával indítottak eljárást egy New York államban élő 48 éves férfi ellen, aki a rendőrség közlése szerint megfojtotta 76 éves édesanyját egy motelszobában, majd feleségével együtt hét héten át éltek együtt a nő holttestével – jelentette a Poughkeepsie Journal. A hatóságok Charles Cole mellett a feleségét is letartóztatták, aki segített neki a holttest eltüntetésében.

A rendőrök elmondása szerint Cole még augusztus 16-án ölte meg édesanyját Pleasant Valley városának egyik moteljében, ahol feleségével együtt hárman laktak. A rendőrség október hatodikán kivonult hozzájuk, miután a nő rokonai jelezték, hogy nem tudnak vele kapcsolatot teremteni.

Charles Cole pár órával a rendőrök távozása után egy műanyag ládába rakta anyja holttestét, majd Dél-Karolinába autózott vele, és a nő maradványait egy autópálya mellett „kidobta, mint egy szemetet” – közölte a New Yorki-i állami rendőrség egyik tisztje. A nő holttestét október 17-én találták meg dél-karolinai rendőrök. Másnap letartóztatták Charles Cole feleségét, a férfit pedig öt nappal később.

A motel, ahol a 48 éves férfi a rendőrség szerint heteken át élt együtt anyja holttestével
A motel, ahol a 48 éves férfi a rendőrség szerint heteken át élt együtt anyja holttestével

Azt nem lehet tudni, hogy a férfi miért ölte meg édesanyját, és a rendőrség azt sem közölte, hogy a holttesttel miért autózott el egészen Dél-Karolináig New York államból.

Az érintett motel vezetője a Journalnak elmondta: alkalmazottai többször is jártak Cole szobájában abban az időszakban, amikor a rendőrség szerint a holttest ott volt elrejtve, de egyszer sem látták. A férfi elmondása szerint semmi sem utalt arra, hogy ott egy holttest lenne, és szagokat sem lehetett érezni. Sőt, a motel alkalmazottai élve sem látták a férfi anyját. Elmondásuk szerint csak két kutya volt a házaspárral, akik közül az egyiket hátrahagyták, amikor kiköltöztek. Az állat egy menhelyre került.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik