Nagyvilág

Ellopták egy ember lábát egy furgonból

Tolvajok vittek el egy emberi lábat egy szervdonor-szervezet furgonjából, miközben a testrészt szállító emberek egy Los Angeles-i kávézóban ettek – jelentette a helyi sajtó. Az eset egy hete, hétfő hajnalban történt, de csak az hét végén került be a hírekben.

A lábat a OneLegacy nevű nonprofit szervezet munkatársai szállították, miután átvették a megyei halottkémi hivatalban. Az furcsa lopásról szóló hírekben azt nem közölték, hogy hova vitték volna.

A szervezet munkatársai hétfő hajnali három órakor tértek be enni egyet egy éjjel-nappal nyitva tartó kávézóban, miután a közelben leparkolták a furgont, benne a lábbal. Amikor visszatértek az autóhoz, annak ablaka be volt törve, és hiányzott két hátizsák, valamint a becsomagolt lábat tartalmazó hűtőtáska.

A OneLegacy közlése szerint a furgonon nem volt semmilyen jelzés, és a tolvajok azt sem láthatták, hogy a hűtőtáska mit tartalmaz. A szervezet szerint a tolvajok nem tudhatták, hogy mit vittek el. „Úgy tűnik, csak egy szokásos autófeltörés történt” – közölte a szervezet vezetője.

A lábat azóta sem találták meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik