Nagyvilág

Tömegsírban találták meg a magyar anyát Mexikóban

A mexikói rendőrség szerint senki nem kereste, családja ezt érthetetlennek tartja.

Tömegsírba temették azt a magyar nőt, aki augusztus végén Mexikóvárosban tűnt el – írja a Blikk. A rokonok hónapokon át keresték, végül egy autópálya mellett, pokrócba tekerve találták meg a 39 éves édesanya holttestét. Halála előtt megerőszakolták.

magyar anya MexikóbanA lap úgy tudja, hogy a nőt a mexikói hatóságok temették névtelen sírba, mert nem kereste senki. Végül úgy derült fény személyazonosságára, hogy egy kint élő ismerőse felrakta a Facebookra a nő fotóját, egy rendőr pedig felismerte.

A meggyilkolt nő testvére azt mondta: eltűnése előtt barátnőjéhez ment volna az Egyesült Államokba. Már a repülőjegyéért sem ment el és nem jelentkezett kislánya édesapjánál sem, pedig a gyermeket soha nem hagyta volna magára. A család a magyar hatóságokhoz és konzulátushoz is fordult, érthetetlennek tartják, miért állították a mexikói hatóságok, hogy senki nem kereste a nőt.

A rendőröknek egyébként számos bizonyítéka van az esettel kapcsolatban, van rá esély, hogy kézre kerítsék az elkövetőt. Úgy tudni, a nő elment egy diszkóba, ahonnan egy férfival együtt távozott, erről kamerafelvétel is van.

Az asszony a Blikk szerint Iztapalapa városrész környékén tűnt el, itt a legrosszabb a közbiztonság, gyakoriak a bandaháborúk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik