Nagyvilág

800 gramm kokain volt a harapós légiutas gyomrában

Furcsa őrjöngésbe kezdett, majd meghalt egy férfi egy ír repülőn. A vizsgálatok szerint nagyon sok kokain volt a gyomrában.

Kiderült, miért halt meg az Aer Lingus Portugáliából Írországba tartó járatán John Kennedy Santos Gurjao, egy brazil férfi: a Mashable szerint drogot szállított. A férfi egy lenyelhető csomagolásban vitte a kábítószert, a borítás valószínűleg megsérülhetett a gyomrában. Emiatt kezdett el furcsán viselkedni, harapta meg az egyik utast, majd halt meg.

Úgy tudni, legalább 800 grammnyi kokain volt kis pakkokban a gyomrában, a 80 kis pakkból legalább egy kilyukadhatott. Az adott járatról amúgy egy nőt is őrizetbe vettek az ír hatóságok, őt a férfivel együtt látták még Portugáliában és állítólag nála is leltek fehér port.

Az EI 485-ös járaton utazó 24 éves férfin először azt látták, hogy rosszul van, majd rohamtempóban a mosdó felé kezdett menni, átmászva mindenkin. A mosdó előtt összeesett, mire többen odarohantak segíteni. Ekko rángatózni kezdett, majd miközben lefogták, megharapott valakit.

A férfi ezután elvesztette az eszméletét, hiába próbálták meg újraéleszteni. A Dublinba tartó gép végül Corkban volt kénytelen leszállni. Az ír hatóságok jelenleg is vizsgálják a körülményeket, a portugál és brazil hatóságokkal is felvették a kapcsolatot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik