Nagyvilág

Négyéves kislányt erőszakoltak meg Delhiben

Újabb brutális nemi erőszak rázta meg Indiát. Egy kislány eszméletlen testét találták meg egy töltés mellett, súlyos sérüléseket szenvedett.

Két férfit hallgatott ki az indiai rendőrség azután, hogy ismeretlenek megerőszakoltak egy négyéves kislányt Delhiben – írja a BBC. A rendőrség szerint még senkit sem vettek azonban őrizetbe.

A lányt eszméletlenül találták meg egy vasúti pálya mellett péntek este. Azonnal az intenzív osztályra vitték, annyira kiterjedt belső sérülései vannak. A kislányt amúgy észak-delhi otthonától nem messze találták meg. Az áldozatot a család szerint étellel csábíthatták el. Delhi nőügyi biztosa is meglátogatta a kislányt a kórházban, szerinte szörnyű az állapota.

2012-ben már nagy botrány okozott egy csoportos nemi erőszak és gyilkosság szintén Delhiben, de nagy változások a széleskörű tiltakozás ellenére nem történtek. Annak ellenére sem, hogy az erőszak elleni új törvényt is elfogadtak. Csak idén 1500 nemi erőszakos eset történt az országban, legalábbis ezeket jelentették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik