Nagyvilág

Nem kapott meztelen fotókat: iskolai mészárlással fenyegetőzött egy amerikai tini

Letartóztatta a rendőrség azt a 15 éves fiút, aki a Facebookon és a Twitteren azzal fenyegetőzött, hogy pénteken fegyvert visz az iskolába, és az összes lányt agyonlövi. A fiú dühét az váltotta ki, hogy hiába kérlelte iskolatársnőit, egyikük sem akart neki meztelen fotókat küldeni magáról – írja a Rawstory.

Szerdán reggel a Highland High School minden ajtajánál rendőrök álltak az idahói Poctellóban, és mindenkit csak alapos átvizsgálás után engedtek be az épületbe.

A hatóság névtelen bejelentést kapott, hogy egy diák azzal fenyegetőzik: minden lányt megöl az iskolában. Többeknek azt írta: sörétes puskája, pisztolya, és vadászkései vannak, amivel pénteken, az első óra alatt fog mészárlást rendezni, aztán pedig magával is végez.

Alig több mint egy héttel az oregoni lövöldözés után a rendőrség véresen komolyan vette az üzeneteket: a fenyegetőző fiút letartóztatták. Kiderült, hogy jó ideje zaklatta már az iskolatársnőit, különösen a pom-pom lányokat. A helyi média úgy tudja, hogy a fiúnak külön kell majd felelnie minden egyes fenyegető üzenetért, illetve a zaklatásokért is. A rendőrség nem közölte, hogy a fiú valóban hozzáférhetett volna fegyverekhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik