Nagyvilág

Öt barátját ölte meg egy autóbalesetben egy 16 éves fiú

Járművel elkövetett emberöléssel vádoltak meg a kaliforniai hatóságok egy 17 éves fiút, egy évvel azután, hogy egy általa okozott balesetben meghalt öt barátja – jelentette a helyi sajtó. Bradley Morales jogosítvány nélkül vezette egyik rokona BMW-jét, amikor hajnali kettőkor egy szalagkorlátnak ütközött. Az autó az ütközéskor kigyulladt, a felismerhetetlenségig égetve Morales több barátját is – közölték a hatóságok.

A beszámolók szerint Morales a barátaival egyikük születésnapját ünnepelte egy Halloween témájú vidámparkban, és onnan tartottak hazafelé, amikor a baleset történt. Az autóban rajta kívül két 15 éves és kettő 14 éves gyerek ült. Morales volt az egyedüli, aki túlélte a balesetet. Őt az autótól nagyjából ötven méternyire találták meg, és agyműtétet kellett rajta végrehajtani.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a balesetet 16 éves korában elkövető fiút felnőttként vagy fiatalkorúként állítják-e bíróság elé. A járművel gondatlanságból elkövetett emberölés miatt akár tíz évig tartó börtönbüntetést is lehet kapni Kaliforniában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik