Nagyvilág

Paris Hiltont is védhette a Marseille-ben lelőtt magyar

Marseille - lövöldözés (marseille, )
Marseille - lövöldözés (marseille, )
A Marseille-ben lelőtt magyar férfi a Blikk szerint testőr volt, aki már celebeket is őrzött-védett. A férfi apja is életveszélyes állapotban van, de tovább négy ember is megsérült a kalasnyikovos golyózáporban.

Testőrként dolgozott és épp apját látogatta meg Franciaországban a 29 éves T. László, akit Marseille-ben lőttek agyon fegyveresek – írja a Blikk. A támadásban hat ember megsérült, a támadók Kalasnyikovokból tüzeltek egy kávézó teraszán ülőkre.

A lap idézi a Le Point francia lapot, ami azt írja, a férfi a Lima Protection biztonsági cég főnöke volt, testőrként már Paris Hiltont is védte. A tragikus napon a kávézónál dolgozott, a későbbi gyilkosokkal az utcán összeszólalkozott, ők ezek után kezdtek lövöldözni.

A Blikk forrása szerint egyébként ketten is meghaltak, a férfi édesapja a sebesültek között van, ahogy több francia és szerb állampolgár is. A helyi LaProvence portál szerint kifejezetten T. László volt a célpont, míg a rendőrség szerint fegyverkereskedők nyitottak tüzet a kávézó vendégeire.

T. apját életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, őt hátba lőtték. Másik két férfit is meglőttek, válságos az állapotuk, a maradék négy ember a kirakat kirobbanó szilánkjaitól sérült meg. A támadók menekülés közben egy taxisra is rálőttek, ő nem sérült meg, ezután a támadók felgyújtották az autójukat. A rendőrök nagy erőkkel keresik a tetteseket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik