Nagyvilág

Öngyilkos lett a virginiai tévéseket agyonlövő riporter

A rendőrség először azt közölte, hogy meghalt a gyilkossággal gyanúsított férfi, majd pontosítottak: életben van, de válságos állapotban vitték kórházba, miután maga ellen fordította fegyverét.

Öngyilkossági kísérletet követett el az a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölt két tévést Virginia államban. A riporternő és az operatőr épp egy élő interjút készítettek, amikor egy fegyveres rájuk támadt.

A feltételezett gyilkosra egy autópálya mellett találtak rá, miután meglőtte magát. A rendőrség először azt közölte, hogy a férfi öngyilkos lett, majd pontosítottak: közölték, hogy életben van, de válságos az állapota. A férfi korábban szintén a csatorna munkatársa volt, Bryce Williamsként vált ismertté, de eredeti neve Vester Lee Flanigan. Az alábbi képen egyik áldozatával látható.

Az interjúalany, a helyi kereskedelmi kamara elnöke is megsérült a lövöldözésben, a hátán érte lövés. Megműtötték, állapota stabil.

A lövöldözésről az elkövető videót töltött fel az internetre, erről itt számoltunk be – csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik