Nagyvilág

Ezt hallgassa, ha olyan menő akar lenni, mint Obama

barack-obama(960x640).jpg (Array)
barack-obama(960x640).jpg (Array)

Az amerikai elnök nyaral, a Fehér Ház pedig megmutatja, milyen zenéket hallgat a kikapcsolódáshoz Obama. Nagyon hiányoljuk az Eddát.

A Fehér Ház csatlakozott a Spotify zenestreamelő alkalmazáshoz, és ha már csatlakoztak, létrehoztak két lejátszási listát is, az egyiket napközben, a másikat esténként hallgatja a vakációzó elnök.

A dalok között van Bob Dylan, Bob Marley, Coldplay, Rolling Stones és Beyoncé is, bár ő csak az esti mixben. Edda nincs.

A napközben hallgatott dalok, majd utána az esti sorozat:

Korábban az is kiderült, hogy mit olvas Obama a 16 napos szabadsága alatt. Hat könyvet vitt, köztük Anthony Doerr második világháborús regényét és Elizabeth Kolbert klímaváltozásról szóló művét.

Hogy mit hallgat Orbán? Jobbikos, nemzeti érzelmű rockot, Ismerős Arcokat. A dalválasztásról korábban megkérdeztük Havasi Bertalant is, aki a Hír24-nek azt mondta, nem érti, mit és miért kellene ezzel kapcsolatban megindokolni.

„Ha a tényekből és nem a saját skatulyázásából illetőleg szelektív koncertlistájából indul ki, akkor talán egyetért velem abban, hogy semmit.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik