Nagyvilág

Ez hülye vicc volt: terrorista show-val szórakoztatták a rémült turistákat

Egy törökországi hotelben sajátosan értelmezik az animátorkodást.

Néhány héttel azután, hogy Tunéziában 38 ember – többségük brit turista – halt meg egy terrorista támadásban, a minap a következő események történtek egy török szállodában: az Icmelerben található ötcsillagos Grand Yazici Mares hotelben „arabnak öltözött” fegyveresek vették körül a medence partján fekvő embereket. Ezek után egy brit turistára valaki ráöntötte egy „üzemanyag” feliratú kanna tartalmát, majd előrántott egy öngyújtót. A hotel vendégei pánikba estek, de később kiderült:

csak vicc volt az egész! :) :) :)

Mint kiderült, ez a szálloda „Hollywood-tematikára épülő szórakoztató medenceparti showműsora” volt – csak ezt ugye nem tudták azok, akiket épp szórakoztattak az animátorok. (A műsorban egyébkén később Superman és Rambo is feltűnik – lehet, hogy szerencsésebb lett volna őket szerepeltetni a show elején.)

A benzines kannából (persze csak vízzel) leöntött férfi, Jason Phythian azóta több fórumon is nyilatkozott az esetről, és nem mondható el róla, hogy maradéktalanul elégedett lenne. Főleg, hogy feleségével, a lánytestvérével és annak két gyermekével összesen 5000 fontot (közel 2,2 millió forint) fizettek az all-inclusive nyaralásért; és valószínűleg egyáltalán nem hiányzott nekik fegyveresekkel fűszerezett műsor, sőt gyanítjuk, hogy a benzines-öngyújtós viccelődésen sem tudtak önfeledten nevetni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik