Nagyvilág

Hangpostán bukott le a kutyájával szexelő férfi

Régi barátai megvetése most a legkisebb problémája az 54 éves férfinek.

Russel Joseph Meyers vesztét a hangposta szolgáltatás okozta, illetve az, hogy rossz helyen tartotta a telefonját. Véletlenül ugyanis több ismerősét is felhívta, miközben németjuhász kutyájával próbálta szexuális éhségét kielégíteni.

A legtöbben egyszerűen nem tudták mire vélni, hogy mit hallanak a vonal a túloldaláról, az egyikük azonban pontosan tudta mi történik. Ő ráadásul nem tudta felvenni a telefonját, így a hangpostája rögzítette a hangokat. A felvétel birtokában feljelentést tett: a rendőrök a saját házában tartóztatták le Meyerst, ahol egy jó adag marihuánát is találtak, a férfinek így a kábítószerrel kapcsolatos vádak miatt is bíróság elé kell állnia az ohioi Franklin megyében.

 Russel Joseph Meyers (kép: Franklin County Sheriff’s Office)

A hatóságok közölték, hogy a férfinek volt egy másik kutyája is, de azt Myeres valószínűleg nem molesztálta, ugyanis egy csivava. Mindkét állatot elkobozták a férfitől, a rendőrség közleménye szerint a németjuhász jól van – írja a brit Yahoo news.

Meyers szerencsétlenségére Ohio államban nemrég szigorították meg a bestialitással kapcsolatos bűncselekmények megítélését, neki pedig, az állatorvosi szakvélemény alapján négy eset miatt kell felelnie. Az már biztos, hogy ha óvadék ellenében szabadlábra is helyezik, nem kerülhet kapcsolatba állatokkal, lőfegyverekkel, és a szomszédaival. Utóbbit, valószínűleg nem is nagyon fogja bánni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik