Nagyvilág

Hatalmas üzlet volt a nácipornó, amíg le nem tiltották

A művésznő hiába hivatkozott szólásszabadságra, kegyetlenül kimoderálták.

Bizarr ötlettel állt elő a myfreecams.com egyik modellje, és úgy tűnik nagyon ráérzett valamire. Sunny Olivia 30 ezer dollárt (kb. 8,5 millió forintot) szedett össze náci tematikájú showjával, mielőtt az oldal moderátorai letiltották volna az adását.

A myfreecams.com-on bárki lehet előadó, és gyűjthet pénzt a nézőitől, ha hajlandó arra, hogy teljesítse a kívánságaikat. A 34 éves Sunny Olivia vasárnap este náci uniformisban, és kellékekkel körülvéve jelentkezett be, majd bizarr sztriptízbe kezdett, aminek egy pontján horogkeresztes zászlóba burkolózva szórakoztatta látogatóit – írja a NY Daily News.

 Fotó: Twitter

Az oldal moderátorai hamar letiltották a nő csatornáját, mire ő Twitteren kérte számon rajtuk a szólásszabadságot, és kért elnézést követőitől. A közösségi portálon hatalmas felháborodási hullámot generált ügy, sokan azt követelik, hogy a júniusban még az oldal előadójává választott nőt végleg tiltsák ki a portálról.

Sunny Olivia egyik kolléganője, Abbey Wan-Kenobi a botrányról értesülve bejelentette, hogy hétfő esti gázsijának felét a Tolerancia Múzeum számára ajánlja fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik