Nagyvilág

Tizenhét emeletnyi zuhanást élt túl egy férfi – videó

Negyven métert zuhant, csupán néhány csontja tört. Úgy hiszi, egy tetoválás miatt történhetett vele csoda. 

Egy lakótelepi ház tizenhetedik emeleti lakásának erkélyéről zuhant ki a huszonhárom éves Sebastian Reyes Rancagua-ban, Chilében. A férfi negyven métert zuhant, de egy parkoló vászontetejének köszönhetően, csodával határos módon túlélte a balesetet – írja a Sky News.

Reyes zuhanását biztonsági kamerák rögzítették. A felvételen létszik, hogy a férfi a vásznat átszakítva egy autónak csapódik, majd onnan a járdára pattan. Kritikus állapotban szállították kórházba, ahol megállapították, hogy eltört a medencéje és a combcsontja. Reyes állapota azonban gyorsan javult a kezelések hatására, így tolószékben ugyan, de hamar elhagyhatta a kórházat.

A helyi média azonnal megrohanta a csodával határos módon életben maradt férfit. Azt nyilatkozta, egyáltalán nem érzett fájdalmat: „éreztem a zuhanást, de semmi többet. Elveszítettem az eszméletemet, csak a kórházban tértem magamhoz” – mondta.

 Sebastian Reyes (fotó: Sky News)

A baleset június 20-án történt, a Copa America Chile – Bolívia mérkőzésének másnapján. Reyes a barátaival egy klubban nézte a meccset, majd amikor a hely bezárt, egyik barátjának a lakására mentek, hogy ott folytassák a bulizást. A reggeli órákban a szomszédok panaszkodni kezdtek a zajra, a társaság ezért ment ki az erkélyre, ahol Reyes elveszítette az egyensúlyát.

Amikor egy tévéműsorban megkérdezték, hogy mit gondol, hogyan élhette túl a zuhanást, Reyes megmutatta a kameráknak az egyik tetoválását: „Isten nem hagy el engem” – állt a férfi karján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik