Nagyvilág

Filmes szerepe buktatta le a szökött bankrablót

Jason Stange (Array)
Jason Stange (Array)

Az amerikai férfi nem igazán csinálta jól ezt a bujkálunk a hatóságok elől dolgot.

Elfogtak egy körözött bankrablót az amerikai hatóságok, miután több fénykép is megjelent róla egy Washington állambeli újságban, egy horrorfilm forgatásáról szóló cikkben. A 44 éves Jason Stange ugyanis ahelyett, hogy csendben meghúzta volna magát, inkább úgy döntött, színészként szerepel egy kisköltségvetésű horrorban – ráadásul mindezt a saját nevét használva tette meg.

A férfit az őt már hónapok óta kereső ügynökök a fényképet látva azonnal felismerték a férfit, és másnap már le is tartóztatták a forgatás helyszínének közelében, miután jelmezében elment cigarettát vásárolni – jelentette a helyi sajtó. A filmesek szerencséjére a forgatás már véget ért, így nem kell aggódniuk az egyik színész letartóztatása miatt.

 Jason Stange

A film producere elmondta: Stange-t mindenki nagyon kedvelte a stábban, és tehetséges színészként ismerték meg, aki rendkívül profin dolgozott, és barátságos volt.

Stange tavaly nyáron tűnt el a hatóságok elől, miután feltételesen szabadlábra helyezték. A férfit 2006-ban ítélték 117 hónapig tartó börtönbüntetésre, miután bűnösnek vallotta magát fegyveres bankrablás vádjában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik