Nagyvilág

Gyerekeket erőszakolt és ölt a sorozatgyilkos

indiai-utca(430x286).jpg (Array)
indiai-utca(430x286).jpg (Array)

Az indiai férfi már 17 évesen molesztált és ölt, volt áldozata, aki kétéves volt. Az a baj, hogy kevés ellene a közvetlen bizonyíték.

A 24 éves Ravinder Kumar beismerte, hogy 15 gyereket szexuálisan zaklatott, 11-et pedig megölt. Ennek ellenére komoly gondok vannak a bizonyítással, a Huffington Post szerint nincs elég bizonyíték a bevallott esetek felénél. A férfit még egy hatéves kislány megerőszakolása után fogták el, ekkor derült ki, hogy egy sorozatgyilkos és -erőszakoló kerülhetett a rendőrök kezére. Kumar azóta őrizetben van.

Azt vallotta, 17 évesen kezdte el gyűjteni a trófeákat, 2009-ben megerőszakolt és megölt egy kislányt, akit egy metróépítkezésről rabolt el az apja mellől. Azt vallotta, hogy 2-11 év közötti gyerekeket választott ki a közeli településekről. Mindenesetre a helyi btk szerint nem használhatják fel a rendőrségen tett vallomását a bírósági eljárásban, ezért van égető szükség bizonyítékokra.

Ilyen egy Vidzsaj Viharban történt eset is, akkor egy kisfiút szodomizált, majd ölt meg. Nyomozás is indult az évekkel ezelőtti ügyben, de az nem jutott sehova. A férfi Delhiben, Nojdában és Aligárban is lecsapott az áldozataira. A rendőrség most azokat a családokat keresi, akiknek a gyereke a férfi karmai közé kerülhetett. Durva, hogy egyszer korábban már őrizetbe vették a sorozatgyilkost, miután áldozata nem halt meg, holott elvágta a torkát és egy csatornába is dobta a testét a hétéves fiúnak. Kumart azonban elengedték a hatóságok ezután.

Kumar a hatóságok szerint sokszor édességgel vagy pénzzel csalta el a gyerekeket, de volt, hogy erőszakkal rabolta el őket. Gyanús, hogy két részeges segítője is volt, őket is keresik. Kumar amúgy direkt szegény gyerekeket választott ki, mert úgy volt vele, hogy a családjuk úgysem fogja jelenteni az eltűnést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik