Nagyvilág

Nem tudják a rendőrök, ki lehet a szemeteszsákban talált kislány

Számítógépes grafikával rekonstruálták az arcképét, amit már csaknem ötvenmillió amerikai látott a Facebookon, de nem kerültek közelebb a rejtély megoldásához.

Egy kutyáját sétáltató nő talált rá egy négyéves kislány holttestére Bostonban – egy szemeteszsákban hagyták a tengerparton. A nyomozóknak fogalmuk sincs a kislány kilétéről, arcképét számítógépes grafikával rekonstruálták és a Facebookon terjesztik, hátha felismeri valaki.

A képet szerda reggelig 47 millióan látták és 615 ezren osztották meg – írta az AP hírügynökség. A nyomozást felügyelő ügyész elmondta, hogy még egyetlen ügyükben sem volt ekkora az érdeklődés, ennek ellenére nem sikerült közelebb jutni a megoldáshoz. A kislány testén nem voltak látható külsérelmi nyomok, a toxikológiai vizsgálat eredményére várnak, hogy kiderüljön, mérgezés okozta-e a halálát. Egyelőre azt sem tudják, hogy a parton hagyták-e vagy a víz sodorta partra.

A hatóságok már rengeteg tippet kaptak, sokan felismerni vélték a kislányt. A rendőrség eddig húsz kislánynak nézett utána, de mindannyiukat épségben találták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik