Nagyvilág

Két és fél év börtön járt a tengerparti szexért

tengerparit szex (Array)
tengerparit szex (Array)

A védő próbálta meggyőzni a bírót, hogy a nő csak táncolt a férfin, az ügyész erre lehülyézte.

Két és fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélte egy floridai bíróság a 41 éves Jose Caballerot, amiért tavaly júliusban szexuális aktusba bonyolódott akkor 20 éves barátnőjével, Elissa Alvarezzel a bradentoni Cortez Beach-en – írja a The Indpendent.

 

A problémát az okozta, hogy az eset fényes nappal, több szemtanú előtt történt. Ügy azonban még így sem lett volna belőle, ha egy anyuka nem jelenti fel a párt, amiért a négyéves gyermeke szeme láttára estek egymásnak. A büntetést valószínűleg még így is elkerülhették volna, ha egy az unokája lelki egészségéért aggódó nagymama nem veszi videóra az aktusukat.

Alvarezt és Caballerót bilincsben vezették el a partról a rendőrök. Nemrégiben lezajlott tárgyalásuk során, a vádlottak ügyvédei azzal próbáltak védekezni, hogy a felvételen nem is szexuális aktus látható, Alvarez csak táncol a Caballero ölében, de az ügyész azzal kontrázott, hogy ha ezt komolyan gondolják, azzal a saját intelligenciájukat alázzák a porba.

 Fotók: Tampa Bay Police

A férfi, a két és fél évnyi börtönbüntetéssel tulajdonképpen szerencsésnek érezheti magát, hiszen a tárgyalás előtt, tizenöt évet helyeztek kilátásba neki. Az aktus idején ugyanis, még próbaidős volt egy korábbi, kokainnal kapcsolatos bűncselekmény miatt. A nőt a tárgyalás után szabadon engedték, az ügyész megelégedett annyival, amennyi időt Alvarez, előzetes letartóztatásban már rács mögött töltött. Azonban az ő, és Caballero neve is felkerült a szexuális bűnelkövetők nyilvántartásába, a pedofil, és erőszaktevő bűnözőké mellé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik