Nagyvilág

Halálra hintáztatta hároméves fiát egy anya

A kisgyerek majdnem két teljes napon át ült a hintában, amit anyja folyamatosan lökdösött.

A rendőrök még május 22-én, reggel hét órakor fedezték fel a halott gyermekét hintáztató 24 éves nőt a marylandi La Plata egyik játszóterén, egy bejelentés után. Akkor még nem lehetett tudni, hogy mi okozta a gyerek halálát, aki az esetről szóló akkori hírek szerint már több órája halott volt, amikor a rendőrök odamentek hozzájuk. Csak annyit lehetett akkor tudni, hogy testén nem volt nyoma erőszaknak

A helyi hatóságok kedden jelentették be, hogy a hároméves Ji’Aire Donnell Lee halálát kiszáradás és kihűlés okozta, és halálát emberöléssé nyilvánították – jelentette a helyi sajtó. Közölték azt is, hogy a kisgyerek még élt, amikor anyja, Romechia Simms több mint 43 órával korábban, május 20-án a hintába helyezte. A helyi ügyészség egyelőre nem nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy vádat emelnek-e az anya ellen. Erről majd csak azután döntenek, hogy megkapták a hivatalos boncolási jelentést.

 
A játszótéri hinta, ahol halálra hintáztatta fiát a 24 éves anyuka – a kérdéses hintát az eset után leszerelték
Fotó:WUSA 

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a 24 éves anyuka mentális problémáktól szenvedett, és a Ji’Aire apja nem sokkal a fiú halála előtt pert indított azért, hogy ítéljék neki a gyereket, arra hivatkozva, hogy anyjánál nincsen biztonságban. Végül abban egyeztek meg, hogy felváltva nevelik a gyereket. 11 nappal később Ji’Aire halott volt. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik