Nagyvilág

Lábon lőtte saját magát, mert kíváncsi volt, hogy milyen érzés

Láblövés (Array)
Láblövés (Array)

A harmincéves férfi most azt is megtudja, milyen érzés, ha vádat emelnek az ember ellen.

A rendőröket eredetileg egy véletlen baleset miatt bekövetkezett lőtt sérülés miatt hívták ki szerda kora este az amerikai Colorado Springs egyik kórházába, hogy kikérdezzék az esetről a 30 éves áldozatot. Adam Hirtle az ügyében intézkedő rendőrnek azonban beismerte, hogy egyáltalán nem véletlenül lőtte lábfejen saját magát, hanem teljesen szándékosan. Méghozzá azért, mert kíváncsi volt, milyen érzés lehet – jelentette a helyi sajtó.

A rendőrség közlése szerint Hirtle a garázsában volt, amikor egy .22-es kaliberű pisztollyal meglőtte saját magát. A férfi elmondása szerint először levette a csizmáját, és azt lőtte át, majd visszahúzta a lábára és újra meghúzta a ravaszt. Hirtle sérülései nem voltak életveszélyesek, és senki más nem sérült meg a lövések miatt.

Naná, hogy van olyan stockfotó, amin valaki lábon lövi saját magát
Fotó:Thinkstock 

A férfi, aki most már tökéletesen tisztában van azzal, milyen fájdalmakkal jár egy lábfejet ért lövés, azt is megtapasztalhatja, milyen érzés, ha a hatóságok eljárást indítanak ellene. Annak ellenére, hogy csak ő sérült meg, a helyi rendőrség tiltott fegyverhasználat, súlyos veszélyeztetés valamint gyermek veszélyeztetése miatt indított eljárást ellene. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik