Nagyvilág

Motoros banda sietett egy kislány segítségére, akit megvertek a társai

punishers-motoros-banda-1(960x640).jpg (Array)
punishers-motoros-banda-1(960x640).jpg (Array)

Az ötéves gyermek mentális zavarral küzd, de a kortársait ez nem érdekli.

„The Punishers” (A Büntetők) – látszólag ez is egy olyan, törvényen kívüli banda, mint az összes motoros klub, ami felbukkant a médiában azóta, hogy szárnyat bontottak a Pokol Angyalai. Nagydarab, kigyúrt, szénné tetovált fickók, a klub jelvényeivel díszített bőrszerkóban, dübörgő gépeken koptatják a végtelen aszfaltcsíkokat.

Csakhogy a „The Punishers” tagjai nem a balhét keresik folyton, inkább valódi angyalok. Tagjai, egykori rendőrök, katonák, vagy tűzoltók, akik amellett, hogy együtt motoroznak, bajba jutott embereken segítenek.

 A banda a bántalmazott kislánnyal, és családjával (fotó: Youtube)

Amikor a banda Albuquerqueben, Új Mexióban, működő csoportja hírét vette, hogy egy ötéves, mentális problémákkal küzdő, helyi kislányra a szomszéd gyerekek támadtak rá az utcán, és megverték, rögtön nyeregbe pattantak, és a lány szüleinek házához száguldottak.

A kőkemény motorosok barátként üdvözölték a meglepett gyermeket, tiszteletbeli taggá fogadták, biztosították, hogy bármikor számíthat rájuk, és arra tanították, hogy vannak helyzetek, amikor ki kell állnia magáért. Egy helyi kábeltévé híradójának a bandatagok azt nyilatkozták, hogy szerettek volna magabiztosságot, és önbizalmat önteni a kislányba. A riportban a gyermek nevét, és arcát, a szülei kérésére nem adták ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik