Nagyvilág

Dögös gombatermesztő MILF lett az exkormányfőből

jinglak sinavatra gombája 1 (Array)
jinglak sinavatra gombája 1 (Array)

Jinglak Sinavatrát meghurcolták egy kormánybuktatással, de a szép volt thai miniszterelnök megtalálta a maga útját. Az organikus gombákat.

Ha lenne Gyurcsány Ferencnek húga, az minden bizonnyal egy Jinglak Sinavatrához hasonló karakterű nő lenne. Sinavatra egy thaiföldi politikus, volt miniszterelnök, a fél Thaiföld által megvetett és a kormány által útlevelétől is megfosztott, száműzetésben élő Takszin testvére. Jinglak Sinavatra több simlis kormányzati ügye és pár százezres tüntetés után megbukott, a káoszban a hadsereg ragadta meg a hatalmat, de nem is ez az érdekes.

A BBC számolt be róla, hogy Jinglak Sinavatra 580 ezer lájkot érő cukiságbombát robbantott a Facebookon. Gombatermesztéssel. Egy “átlagélet” feliratú pólóban látható a fotókon, ahogy gumipapucsban, szépen kisminkelve és váltig mosolyogva alkarnyi gombákat markolászik, illetve képileg bemutatja azok helyes raktározását.

Mivel több eljárás is folyik ellene, így emiatt a politikai életben passzivitásra van ítélve, unja magát, ezért állt neki organikus zöldségeket és gombát termeszteni, egészségesen étkezni és a testét edzeni. A végeredmény látható: Sinavatra kirobbanó formában van, hihetetlen, hogy két év múlva az 50. évét tölti. A nagy visszavonulások a thai politikai hagyományban gyökereznek: Sinavatra ellensége, a kormánya elleni tüntetések szervezője a kormány bukása után ugyanígy tett, mint aki jól végezte dolgát. A Sinavatra-klánt persze kár lenne leírni, ezt ez a poszt is jelzi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik