Nagyvilág

Vasfűrésszel esett 82 éves barátja férfiasságának egy féltékeny nő

De előtte még jól meg is verte az idős férfit, aki először nem is mondta el a rendőrségnek, ki okozta sérüléseit.

„Féltékenységi roham” közben megpróbálta levágni egy 82 éves amerikai férfi péniszét 46 éves barátnője a pennsylvaniai Centre Hall városában – jelentette a helyi sajtó. Bonnie Treaster a Centre Daily beszámolója szerint egy vasfűrésszel esett neki a férfinak a garázsban, ahova a meg nem nevezett barát elmenekült az őt ütlegelni kezdő nő elől.

A bíróság elé benyújtott iratok szerint Treaster először csak pofozgatni kezdte a házban, majd tárgyakat dobált és szemen ütötte. Ezután követte, amikor a garázsba menekült előle, ahol a földre lökte, rátehénkedett, egy csőbilinccsel fejbe verte, majd felkapta a fűrészt, és lekezdte róla leráncigálni a nadrágját.

A férfinak ekkor sikerült kimenekülnie, és az utcára rohant, abban bízva, valaki észre fogja venni. Ekkor vette észre, hogy vérzik a lágyékánál. Barátnője egy autóval utánament, és együtt visszatértek a házba, majd végül kórházba mentek, hogy ellássák a férfi sérüléseit. Ott azonban azt mondták az oda kiérkező rendőröknek, hogy egy ismeretlen férfi támadt rá a házban.

Azt, hogy barátnője okozta sérüléseit, csak pár nappal később vallotta be a férfi, amikor a házában további kérdéseket tettek fel neki a rendőrök a támadással kapcsolatban. A barátnőt letartóztatták, és kétrendbeli súlyos testi sértés, kétrendbeli testi sértés valamint zaklatás vádjával indítottak eljárást ellene. A nőt kedden egy bíróság előzetes letartóztatásba helyezte, óvadékát 75 ezer dollárban állapították meg – írta a Centre Daily.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik