Nagyvilág

Fekáliaeső borította be a születésnapi bulit

szülinapi buli (Array)
szülinapi buli (Array)

A tizenhat éves ünnepelt családja perre készül az égből érkezett „áldás” miatt.

Családjával a házuk hátsó kertjében ünnepelte tizenhatodik születésnapját egy a pennsylvaniai Levittownban élő lány, Jacinda. A vidám társaság éppen befejezte a tortát, amikor szó szerint emberi ürülékből álló eső zúdult a nyakukba – írja a Fox News.

 Kép: Fox News

Joe Cambray, a lány mostohaapja épp patkódobást játszott, néhány barátjával, többen a medencében voltak. Körülbelül negyvenen voltak a kertben, amikor nyakukba szakadt az áldás. Joe szerint az egész olyan volt, mintha egy seregnyi madárnak jutott volna egyszerre eszébe, hogy éppen rájuk pottyantson.

 Kép: Fox News

Kiderült azonban, hogy emberi fekáliáról van szó, egy arra haladó repülőgép ürítette szennyvíztartályát éppen a szülinapozókra. A család az interneten fellelhető adatokból kiderítette, öt repülőjárat szállhatott fölöttük a kérdéses időben. Arra készülnek, hogy kiderítik melyik nyitotta ki a szennyvíztartályát, és beperelik a légitársaságot. A repülőgépek egyébként nem a levegőben szoktak megszabadulni a szerves hulladéktól, hanem a repülőtereken.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik