Nagyvilág

Drogos orgia bontotta le a fiatal pár házát

házibuli (házibuli)
házibuli (házibuli)

Minden főbérlő rémálma vált valóra egy kanadai házaspár számára, Calgary-ban, miután a házukat hétvégére kikölcsönzők hatalmas orgiával egybekötött drogos bulit tartottak az ingatlanban - számolt be az angolszász sajtó.

Star és Mark King a népszerű AirBnB portálon keresztül négy felnőttnek adták ki az otthonukat, akik azt állították magukról, hogy egy esküvőre érkeztek a városba. De alig pár órával azután, hogy a házaspár átadta a kulcsokat, buszok érkeztek a házhoz és legalább 100 bulizó szállta meg az épületet.

Kingéknek fogalmuk sem volt, hogy mi zajlik otthonukban, egészen addig, míg üzeneteket nem kezdtek kapni a szomszédoktól, hogy már a rendőség is kiszállt az utcába. A hatóságok három bejelentést kaptak csendháborítás miatt, majd beszüntették a partit, miután verekedés tört ki. Még akkor is helyszíneltek, mikor a tulajdonosok hazaértek hétfőn.


Fotó: Telegraph 

Ami a házban várta őket, azon még az egyenruhások is elképedtek: a padlóról, a falakról összetört poharakat, hányást, kiömlött italokat, sőt, ondót kellett feltakarítani. A vécé eldugult a beledobált kondomoktól. A rendőrök drogot is találtak a helyszínen. Egyikük azt mondta, 27 éves pályafutása alatt nem látott még ennyire durva bulikárokat.

Kingék kiborultak a látottak miatt: azt mondták, már soha nem tudnak úgy az otthonukra gondolni, mint korábban. A kétgyerekes anyuka és apuka egyébként azért hirdette meg a házat hétvégékre, hogy fizetni tudják a rajta lévő jelzálogot.

Bár körülbelül 75 ezer dolláros (17,5 millió forintos) kár keletkezett az épületben, Kingéknek viszonylag szerencséjük van: az AirBnB-nek 1 millió dolláros kárbiztosítása van, amelyből  fedezni fogják a helyreállítást, ezen felül egy takarítóbrigádot is küldenek a helyszínre. A cég képviselője közölte: elképesztően ritka az ilyen mértékű károkozás, és az a legkevesebb, hogy a problémás bérlőt kizárják a rendszerükből. A hatóságok szerint a férfire 5000 dolláros büntetést szabdhatnak ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik