Nagyvilág

Csodás büntetést adott a rendőr a kutyáját a forró autóba záró nőnek

kutya autóban hagyva (kutya, autó, )
kutya autóban hagyva (kutya, autó, )

Remélhetőleg megtanulta a leckét.

Minden kutyabarát arcára mosolyt csaló büntetést adott az ohiói Strongsville város egyik rendőre egy nőnek, aki egy bevásárlóközpont parkolójában hagyta kutyáját, a felforrósodott autóba zárva. A rendőr egy segélyhívás után érkezett ki az autóhoz, ahol megvárta a tulajdonost, majd ahelyett, hogy jogi útra terelte volna az ügyet, egy rendkívül egyszerű és egyben hatásos büntetést eszelt ki a nőnek: arra kötelezte, üljön be a felmelegedett autóba, hogy megtapasztalja, minek tette ki kutyáját – jelentette a 19 News Cleveland.

A nőnek a rendőr elmondása szerint semmi baja nem volt, amikor kiszállt az autóból a büntetés idejének letelte után, de „láthatóan rosszul érezte magát”. Mi csak azt sajnáljuk, hogy az esetről nem készült videofelvétel. Megnéztük volna, ahogy az autóban szenved a melegtől a „kedves gazdi”.

A meg nem nevezett nő végül megúszta ezzel a figyelmeztetéssel, de a rendőr közölte vele: ha még egyszer bezárja kutyáját a meleg autóba, már eljárást indítanak ellene állatbántalmazás miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik