Nagyvilág

Hátba szúrta apját egy 11 éves, hogy megmentse anyja életét

Keseles(210x140).jpg (késelés, )
Keseles(210x140).jpg (késelés, )

A férfi előbb verni kezdte feleségét, majd egy késsel a nyakán és a fején sebesítette meg. Végül kisfia állította meg.

Megmentette anyja életét egy 11 éves fiú Bécs Lipótváros nevű negyedében, azzal, hogy többször is hátba szúrta saját apját – jelentette a helyi sajtó. A bécsi rendőrség közlése szerint a 34 éves nő a nappali szobában keresett menedéket férje elől, de az 57 éves férfinak sikerült betörnie a kulcsra zárt ajtót, és verni kezdte feleségét, miközben fiuk próbálta megállítani.

A férfi a verés közben egy kést kapott fel, és azzal fejen valamint nyakon szúrta a nőt. A 11 éves fiú ekkor felkapott egy másik kést, és többször is apja hátába szúrta. A fiú és anyja ekkor át tudott menekülni az egyik szomszédhoz, ahonnan kihívták a rendőrséget. A rendőrök az apát az épület előtt található parkolóban találták meg, ahova vérezve kirohant.

A férfit letartóztatták, majd kórházba szállították, ahol az orvosoknak sikerült stabilizálniuk az állapotát, és jelenleg az intenzív osztályon fekszik. A 34 éves anyuka sebesülései a beszámoló szerint nem voltak életveszélyesek.

A rendőrség közölte, hogy korábban soha nem hívták ki őket a családhoz, és családon belüli erőszakról szóló esetekről sincsenek feljegyzéseik. Azt nem közölték, hogy mi vezetett a késeléshez. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik