Nagyvilág

Halálos baleset történt a Disney World attrakcióján

A vendégek a floridai Disney-élményparkban nagyteljesítményű versenyautókat próbálhattak ki; a Lamborghini sofőrje szörnyethalt.

Autóbalesetben életét vesztette egy ember a floridai Walt Disney World egy attrakcióján, amelyen az autóversenyek rajongói sofőrként vagy utasként próbálhatnak ki olyan luxus-versenyautókat, mint a Lamborghini, a Porsche vagy a Ferrari.

Vasárnap egy Lamborghini vezetője elvesztette uralmát a jármű fölött és a kerítésnek csapódott. A balesetben szörnyet halt az autó utasa, egy 36 éves férfi, de az első hírek szerint még nem tudni, hogy a vidámpark látogatója vagy instruktora vesztette-e életét.

A látogatók pár száz dollárért tehetnek néhány kört az élménypark versenypályáján a kiválasztott autóval, és eldönthetik, hogy az instruktor kíséretében vezetőként vagy utasként akarják-e átélni a száguldás élményét.

A Lamborghinit vezető férfit kisebb sérülésekkel szállították kórházba.

Az Exotic Driving Experience elnevezésű attrakciót egyébként egy másik autós élménypályával együtt a nyáron bezárják a tragikus balesettel össze nem függő okokból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik