Nagyvilág

Elvették a vérfertőző apa-lánya pár második gyermekét is

Chalena-Moody-es-Eric-Lee-Gates(960x640).jpg (vérfertőzés, usa, )
Chalena-Moody-es-Eric-Lee-Gates(960x640).jpg (vérfertőzés, usa, )

Amikor megismerkedtek még nem tudták, hogy vérrokonok. Akkor kezdtek szexuális viszonyt, amikor kiderült.

Állami gondozásba vettek a hatóságok egy újszülöttet Oregonban, mert a gyanú szerint az anyja, a saját, biológiai apjától esett teherbe. A 49 éves Eric Lee Gatest, és lányát, a 25 éves Chalena Moodyt , korábban már megvádolták vérfertőző viszonyuk miatt. Az apa-lánya párnak már korábban is született gyermeke, akit betegségei és genetikai rendellenességei miatt szintén állami gondozásba vettek – írja a The Register Guard.

 Moody és Gates (fotó: Lane County Jail)

Bár Gates volt Moody biológiai apja, nem ő nevelte fel a lányt. Néhány évvel ezelőtt, amikor egy közös barátjuk bemutatta őket egymásnak, még nem tudták, hogy rokoni kapcsolatban vannak. Összejöttek, ám hatóságok szerint csak akkor kezdtek szexuális kapcsolatba, amikor kiderült genetikai viszonyuk.

A pár Springfieldben telepedett le, de a hatóságok megtudták, hogy vérfertőző viszonyt folytatnak, melyből született egy mentális és más egészségügyi problémákkal küzdő gyermekük. A kicsit kiemelték a családból, a párost pedig feltételes börtönbüntetésre ítélték. A próbaidő alatt semmilyen módon sem lett volna szabad kapcsolatba lépniük, de ők Klamath Falls városában ismét összeköltöztek, Moody pedig másodszorra is teherbe esett az apjától.

Az újszülöttet azonnal elvették az anyjától, akinek tíz napot kell rácsok mögött töltenie. Gates jelenleg hat hónapos börtönbüntetését tölti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik