Nagyvilág

Lefejezte 3 hónapos lányát egy anyuka (18+)

Ohio-haz(960x640).jpg (ház, ohio, cincinnati, )
Ohio-haz(960x640).jpg (ház, ohio, cincinnati, )

Még a sokat látott veterán nyomozókat is sokkolta az amerikai Ohio államban történt eset.

Emberölés vádjával indítottak eljárást egy húszéves amerikai nő ellen, aki a helyi sajtó információi szerint lefejezte három hónapos lányát. A gyilkosság az ohiói Cincinnati egyik csendes kertvárosi részén történt. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a gyerek életben volt-e, amikor a húszéves nő levágta a fejét.

A rendőrök hétfőn, helyi idő szerint reggel hat órakor vonultak ki a College Hill nevű kerületben álló házhoz, egy halott csecsemőről szóló segélyhívásra reagálva. A CBS cikke szerint a csecsemő holttestét egy ötéves gyerek fedezte fel a konyhapulton. A helyi halottkém közlése szerint a gyerek testén több sérülést is találtak, de azt még nem lehet tudni, hogy pontosan mi okozta a halálát. A CBS híre szerint a gyerek testén szúrt sebek voltak, amiket egy nagy konyhakés okozott. 

 
A ház, ahol a húszéves anyuka lefejezte három hónapos kislányát

Fotó:Local12 

A gyerek anyját, a húszéves Deasia Watkinst a hálószobában találták meg, az ágyban fekve, miközben vér borította be. A nőt emberölés vádjával tartóztatták le, de a helyi sajtó értesülései szerint egyelőre nem szállították börtönbe, hanem elmeorvosi vizsgálat alá helyezték.

A WKRC televízió információi szerint korábban már felmerültek problémák Watkins mentális állapotával kapcsolatban, és gyerekét el is vették tőle a hatóságok, és a kicsit nagynénje gondjaira bízták. A CBS úgy tudja, a nagynéni egy hete engedte meg Watkinsnak, hogy beköltözzön a házába.

Az ügyészség közlése szerint egyelőre úgy tűnik, nem fognak halálbüntetést kérni az ügyben. “A nyomozók számára nyilvánvaló volt, hogy Watkins súlyos mentális problémáktól szenved” – közölte Joe Deters megyei ügyész, aki az esetet élete legmegrázott ügyeként jellemezte. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik