Nagyvilág

Majdnem megfojtotta a biztonsági öv, amit hároméves lánya a nyakára tekert

Egy leintett rendőr mentette meg a nő életét, miután késével elvágta az anyukát egyre jobban fojtogató övet.

Egy igazán furcsa és érthetetlen esetről számolt be a floridai WTSP televízió, ami majdnem egy fiatal anyuka halálával végződött. A beszámoló szerint a nő az anyósülésen utazott az autót vezető férjével, valamint a hátsó ülésen lévő hároméves kislányával, amikor a gyerek valahogy kicsúszott a gyerekülésből.

Miközben az anyuka azzal küzdött, hogy a kislány visszarakja ülésébe, a gyerek a 37 éves nő elmondása szerint valahogyan a nyakára helyezte a biztonsági övet, amit nem vett észre, és miközben hátrafordult, hogy a gyerekkel foglalkozzon, a cikk szerint „belegabalyodott a biztonsági övbe”, ami a nyakára szorult, és fojtogatni kezdte. És az öv beszorult.

 
A biztonsági öv, ami majdnem halálra fojtotta a 37 éves anyukát férje egy gyereke szeme láttára
Fotó:WTSP 

Férje ezt látva azonnal félrehúzódott az autópályán és kétségbeesve próbálta megmozdítani az övet, de hiába ráncigálta, nem járt sikerrel. Az öv továbbra is rá volt szorulva a nő nyakára. A neve elhallgatását kérő anyuka a televíziónak elmondta: az öv csak egyre szorosabb lett, pánikba esett, majd elájult.

Közben férje az elhaladó autósokat próbálta meg leinteni, hogy segítsenek. Végül egy rendőr állt meg, aki a nála lévő késsel elvágta a beszorult biztonsági övet, megmentve ezzel a nő életét. Az anyához mentőt hívtak, de végül nem kellett kórházba szállítani. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik